Soita +358 45 174 7357 tai tilaa kakku sivuiltamme:Tilaa kakku

Marian blogi

Eka postaus

Olen aina tykännyt leipomisesta ja jo ennen ensimmäisiä ”köksän” (kotitalouden) tunteja olin kokeillut ja leiponut yhtä sun toista. Viimeisin puraisu tuli oikeastaan vuonna 2005, kun suunnittelin häitäni ja yritin saada Oulussa selville, kuka tekisi kohtuu hintaisia sokerimassa kakkuja. Yllättäen olin selaillut USA:n eri sivuja ja todennut, että haluaisin ihanan tasaisen valkoisen hääkakun. Lopulta tosin jouduin tyytymään normaaliin kermakakkuun, kun sokerimassa oli vielä siihen aikaan aika outo käsite Oulun leveyspiireillä :)

Häitteni jälkeen päätin alkaa itse työstämään sukulaisteni ja omiin juhliin sokerimassalla kaikkia ihania ja kivoja kakkuja, fantasia tai ihan normi kukka-kakkuja. Koulutustahan minulla ei suoranaisesti ole leipomiseen/konditoriaan tai elintarvikealaan, mutta hygieniapassi on tottakai hommattu ja erilaisia kakkukursseja olen käynyt ja tulen vielä käymäänkin.

Ensimmäinen lapseni syntyi vuonna 2007 ja toinen 2009. Joka vuosi he saavat itse toivoa kakkunsa ja äiti työstää sellaisen parhaansa mukaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>